Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4 acordă sprijin financiar de până la 200.000 de lei pentru refacerea școlii din localitatea Poienești, județul Vaslui

Primaria Sectorului 4
Daniel Baluta

Consiliul Local al Sectorului 4 a decis, în această după amiază, să acorde un sprijin financiar în sumă de până la 200.000 de lei, precum și suport logistic pentru realizarea de construcții modulare, în  vederea reconstrucției clădirii școlii din localitatea vasluiană Poienești, distrusă într-un incendiu violent.

Decizia a fost luată la propunerea primarului Daniel Băluță, care este convins că toți copiii din România au dreptul de a merge la școală și la grădiniță în clădiri care să le asigure integritatea fizică.

„Comunitatea noastră este solidară cu cetățenii și cu autoritățile locale din localitatea Poienești, județul Vaslui și va contribui semnificativ la reconstrucția școlii distruse în incendiul produs în această dimineață.

Este imperios necesar să trasmitem unitate în fața dezastrului și să refacem în regim de urgență clădirea unității de învățământ. Așa cum în Sectorul 4, investițiile în infrastructura școlară sunt o prioritate (în ultimii ani au fost investiți aproximativ 250 de milioane de lei pentru punere în siguranță a școlilor și a grădinițelor), și la Poienești vom sprijini autoritățile locale, astfel încât niciun copil să nu mai fie în pericol, iar cursurile să poată fi reluate cât mai curând, în condiții de deplină siguranță”, declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.