Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4 este pregătit pentru prima ninsoare a acestei ierni. Peste 100 de utilaje și 250 de lucrători sunt gata să intervină în caz de nevoie

Primaria Sectorului 5
utilaje deszapezire

Având în vedere avertizările meteorologilor, care au emis o prognoză specială pentru Municipiul București, conform căreia, în cursul orelor următoare, în Capitală sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, echipajele de deszăpezire ale Sectorului 4 au intrat deja în dispozitiv.

Astfel, un număr total de 105 utilaje multifuncționale, dotate corespunzător atât pentru operațiile de pluguit cât și pentru cele de împrăștiere de material antiderapant, de capacitate mare dar și utilaje mici, sunt pregătite să acționeze, la nevoie, pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzile principale dar și de pe cele secundare.

Acestora li se adaugă peste 250 de lucrători ai operatorului de salubritate și ai autorității locale, care pot interveni de urgență pentru curățarea trotuarelor, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, a refugiilor stațiilor de tramvai precum și a căilor de acces în spitale și alte instituții publice.

Totodată, pentru combaterea poleiului, a fost asigurat un stoc de 3.800 de tone de material antiderapant cu inhibitori de coroziune, cu posibilitatea suplimentării cantității, dacă situația din teren o va impune.

Toate situațiile dificile referitoare la deszăpezirea străzilor pot fi semnalate la numărul de urgență 021.9441.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.