Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4 văzut prin lentila aparatului de fotografiat (Galerie FOTO)

Totul Verde
Sectorul 4

O zonă mai verde, un aer mai curat și un mediu mai sănătos. Locuri de joacă noi, alei largi și aerisite, blocuri reabilitate și zone de relaxare. Este un loc din București care, în trecut, arăta precum satele părăsite. De mai bine de cinci ani, Sectorul 4 a cunoscut cheia succesului.

Este normal ca lucrurile să se schimbe în bine odată cu trecerea anilor. Oamenii au nevoie de un minim confort, de lucruri normale,  precum canalizare sau lumină pe stradă, un loc de muncă, un loc la grădiniță unde să își ducă copiii, dar și de siguranță.

Nimic ieșit din comun până aici, dar se pot face astfel de lucruri? Sectorul 4 a demonstrat că se poate. Chiar zilele trecute Primăria Sectorului 4 emitea un comunicat de presă prin care anunța că edilul sectorului, Daniel Băluță, a făcut vizite în Franța, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale franceze, de la care a preluat mai multe idei de proiecte de dezvoltare urbană pe care vrea să le implementeze în sectorul pe care-l administrează.

Și se vede destul de bine că Sectorul 4 s-a dezvoltat frumos. Parcurile și spațiile verzi sunt curățate și îngrijite corespunzător de angajații societății TotulVerde S.A., locurile de joacă sunt moderne, copiii se pot juca în ele în siguranță, iar grădinile blocurilor sunt adevărate oaze de relaxare și sănătate. Iar ca tabloul să fie complet, se construiesc creșe și grădinițe pentru copiii sectorului 4, parcuri noi, spitale și metrou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.