Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secundul lui Ponta: România este un exemplu privind lupta împotriva corupției

dna

România este, în prezent, un exemplu în Europa atât din perspectiva luptei anticorupţie, cât şi pentru faptul că este o ţară sigură, a afirmat sâmbătă vicepremierul pe probleme de securitate naţională, Gabriel Oprea. 

"Eu cred că suntem un exemplu (...) în momentul de faţă, în Europa, atât privind lupta împotriva corupţiei, dar şi faptul că România (...) este o ţară sigură într-o lume nesigură, mai ales în contextul de securitate din regiune", a declarat Oprea, la Realitatea TV. 

În opinia sa, actualul avânt al luptei anticorupţie, pe care îl apreciază ca fiind un moment istoric, va avea ca rezultat o reducere semnificativă a numărului celor care încalcă legea. 

"Există acest moment istoric vizavi de corupţia din România în care toate instituţiile statului îşi fac cu adevărat datoria (...). Eu cred că orice om normal la cap în această perioadă caută să nu mai facă greşeli şi caută să respecte legea, că dacă nu respectă legea, o păţeşte. Cred că în momentul de faţă, încet dar sigur, toate aceste lucruri se vor reduce foarte mult", a spus Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.