Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Securitate întărită la meciul dintre FC Bruges şi Manchester United

captura youtube
europa league

Meciul dintre echipele FC Bruges şi Manchester United, programat joi seara în cadrul primei manşe a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei Europa League la fotbal, considerat unul de "risc foarte ridicat", va face obiectul unor măsuri de securitate întărite, a anunţat primăria din Bruges, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Poliţia din oraşul belgian a luat diverse măsuri de precauţie în vederea partidei respective, în condiţiile în care există o mare rivalitate între fanii celor două cluburi.

În august 2015, la precedentul duel dintre FC Bruges şi Manchester United, în play-off-ul Ligii Campionilor, au existat confruntări violente între suporteri locali şi cei veniţi din Anglia, iar poliţia vrea să evite acum noi incidente. Forţele de ordine se aşteaptă la venirea a 1.500 de fani de la Manchester.

Pentru ca incidentele din 2015 să nu se mai repete, poliţia a contactat societatea locală de transport în comun şi companiile de taxi pentru a le cere să nu-i "amestece" pe suporterii celor două cluburi.

De asemenea, toate localurile publice aflate pe o rază de un kilometru în jurul stadionului şi în anumite cartiere din centrul oraşului nu vor fi autorizate să servească băuturi la pahar.

Supermarketurile şi magazinele de noapte au fost invitate, de asemenea, să nu promoveze alcoolul în ziua meciului şi să respecte interdicţia vânzării la pahar.

Majoritatea suporterilor englezi urmează să petreacă noaptea în centrul oraşului Bruges, iar poliţia locală va desfăşura forţe suplimentare şi va efectua controale pe străzile care duc la stadion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.