Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEDINȚĂ FULGER după remanieri: Dragnea și Tăriceanu discută la Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, discută, la ora transmiterii acestei știri, în biroul președintelui PSD de la Camera Deputaților.

Surse din coaliție au spus MEDIAFAX că pe agenda discuției se află vizita în România pe care președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, o efectuează începând de mâine.

Potrivit surselor citate, Dragnea și Tăriceanu ar urma să aibă câte o întrevedere, în următoarele zile, cu Tajani, în calitate de președinți ai celor două camere ale Parlamentului.

Premierul Viorica Dăncilă va avea, miercuri, la Palatul Victoria, o întrevedere cu Antonio Tajani în cadrul Conferinței Președinților din Parlamentul European cu Guvernul României, potrivit unui anunț al Executivului.

Întâlnirea are loc în perspectiva preluării de către România, de la 1 ianuarie 2019, pentru o perioadă de șase luni, a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Citește și: Victor Ponta a luat FOC după remanierile din CEx: Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, DESFIINȚAȚI

 

La Conferința Președinților din Parlamentul European cu Guvernul României vor participa prim-ministrul Viorica Dăncilă, membrii Guvernului României, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, Secretarul General al Parlamentului European, Klaus Welle, precum și liderii celor nouă grupuri politice europene, potrivit Executivului.

Pe agenda evenimentului, pe lângă întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, mai figurează și o întrevedere în plenul delegațiilor Parlamentului European și Guvernului României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.