Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință la PSD Vaslui: 'Am primit un pumn în plex' / 'Trebuie o primenire rapidă'

Inquam Photos / Octav Ganea
sigla PSD ciolacu

Organizația PSD Vaslui, rămasă fără lider după excluderea lui Dumitru Buzatu, s-a reunit joi sub comanda lui Dragoș Benea, europarlamentar și lider PSD Bacău, trimis de la centru să conducă interimar organizația județeană.

„Noi trebuie să găsim mijloacele și oamenii ca după acest pumn în plex pe care l-a primit organizația PSD să fim primii la grila de start și la finish și după aceea să continuăm proiectele pentru județul Vaslui. Ăsta este obiectivul”, a declarat liderul interimar.

El a spus că deși nu știe exact cât va sta PSD Vaslui fără lider ales, această situație va rămâne „cât va fi nevoie, probabil până la primul scrutin”, anume alegerile europarlamentare.

„Le-am spus în sală că nu le sunt dator, nu îmi sunt datori, așa că putem realiza o analiză chirurgicală care să poată să ajute organizația să traverseze acest moment delicat. Eu sper să am parte de colegi care să-mi dea sfaturi și sugestii sincere și oneste și să venim cu cea mai bună garnitură la start. Sunt 86 de UAT-uri plus președintele de CJ, deci 87 de candidaturi unde va trebui să prezentăm cea mai bună garnitură posibilă”, a explicat Dragoș Benea.

Schimbări rapide

El a precizat că este nevoie de o „primenire” a organizației PSD Vaslui.

„Și evident că trebuie unele lucruri schimbate, oricât place sau nu place acest cuvânt, știu că mai degrabă nu place la organizația PSD Vaslui, dar sunt lucruri care trebuie schimbate, probabil o frecvență a întâlnirilor, probabil găsiți și oameni noi, va trebui să parcurgă pe repede-înainte un proces de primenire pe o viteză mai ridicată decât s-a produs în ultimii ani”, a mai spus Dragoș Benea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.