Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sedinta tensionata la PSD: Iliescu fata in fata cu partidul

bpn psd agerpres

Partidul Social Democrat anunta o sedinta a Biroului Permanent National, o sedinta care se anunta tensionata fiind prima dupa excluderile din partid, dar si dupa alegerile prezidentiale.

Presedintele Ion Iliescu ar putea fi astfel fata in fata cu partidul pentru prima oara dupa scandalul in care Sebatian Ghita a cerut inlaturarea sa pentru a scapa PSD-ul de eticheta de comunist. Desi mai multi lideri PSD printre care Liviu Dragnea si Victor Ponta i-au dat dreptate lui Ghita, acesta a parasit partidul.

Daca Iliescu va alege sa participe la aceasta sedinta el va putea sa ii confrunte pe colegii sai de partid, pe care i-a criticat recent intr-o scrisoare deschisa.

BPN-ul PSD de luni se va desfasura in absenta fostilor vicepresedinti Marian Vanghelie si Dan Sova, exclusi din partid, in schimb va fi prezent Robert Negoita, vicepresedintele PSD care inca din prima zi de la pierderea alegerilor a cerut retragerea PSD de la guvernare, iar joi a propus chiar formarea unui nou guvern alaturi de PNL si PMP.

Cum vor fi rezolvate tensiunile din PSD ramane de vazut luni, 8 decembrie 2014, incepand cu ora 11.00, la sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff nr. 10, sector 1, Bucuresti.

sursa foto: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.