Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şedinţe de GRAD ZERO la Comisia SRI: Cine va fi CHEMAT la audieri să dea EXPLICAŢII în scandalul protocoalelor

comisia sri

Cum scandalul privind protocoalele încheiate de SRI cu diverse instituţii de forţă ale statului ia amploare, din informaţiile obţinute de ŞTIRIPESURSE.RO, se prevăd şi măsuri.

Citeşte şi:  Dacian Cioloş şi-a anunţat CANDIDATURA: Motivul NEAŞTEPTAT care l-a determinat să ia decizia - 'Vrem să formăm un Guvern...'

Surse au declarat pentru ŞTIRIPESURSE.RO că mâine, 4 aprilie, există posibilitatea convocării unei şedinţe a Comisiei de control a activităţii SRI pe marginea acestor protocoale. Invitat ar urma să fie chiar Radu Soviani, care a susţinut că documentul publicat de SRI ca fiind ,,protocolul secret”, acum declasificat, "prezinta numeroase dubii".

"Nu ma refer la modalitatea ticaloasa prin care oameni din SRI, pe baza acestui protocol, adaugau la lege, faceau instructie penala si dictau solutii/dirijau prin protocol ,,independenta” procurorilor și judecătorilor spre finalitatea dorită de ei (condamnare sau clasare pentru acoperiti/manivele SRI). Ma refer la ceva cel puțin la fel de grav: indicii de falsificare a documentului publicat astăzi, ca fiind cel declasificat".", susţinea Radu Soviani recent, potrivit România Liberă.

Mai mult decât atât, la audieri urmează să se prezinte şi Florin Coldea, însă în şedinţa de joi, 5 aprilie, la orele 11.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.