Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sediul central al PNL va fi cumpărat de liberali. Decizia majoră luată de Ciucă și Bode, aplaudată la scenă deschisă. Ce spun Blaga și Stolojan

stiripesurse.ro
sediul PNL modrogan

Sediul central al Partidului Național Liberal și sediul PNL București vor fi cumpărate de partid în perioada următoare, folosindu-se în acest scop banii economisiți din subvenția anuală primită de liberali. Surse liberale afirmă că decizia achiziției a fost anunțată de către secretarul general al PNL, Lucian Bode, în ședința Biroului Permanent Național al partidului de la începutul acestei săptămâni.

Fostul președinte al liberalilor, Theodor Stolojan, a aplaudat la propriu hotărârea luată de Nicolae Ciucă și Lucian Bode, apreciind ceea ce a numit „o folosire cu cap a banilor din subvenție”. La rândul său, fostul lider Vasile Blaga a spus în BPN că și-ar fi dorit și el să cumpere sediul central al partidului în perioada în care era copreședintele PNL, dar subvenția de la vremea respectivă (2014-2016) era prea mică pentru o asemenea achiziție, iar cadrul legislativ era mai complicat decât cel actual.

PNL va cumpăra în perioada următoare trei sedii – imobilele din Aleea Modrogan nr. 1 și nr. 3 pentru sediul central al partidului și imobilul din Aleea Modrogan nr. 22 pentru sediul organizației de București – plătind rate timp de trei ani de zile, dar și un avans la semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Partidul va continua să plătească chirie pentru cele trei sedii până la plata avansului.

Reamintim că, în urmă cu câțiva ani, PSD și-a cumpărat și el sediul central al partidului, aflat pe Șoseaua Kiseleff.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.