Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sediul ISU Alba, mansardat şi reabilitat printr-o investiţie de 1,8 milioane de lei

radiounirea.ro
autospeciale ISU

Sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea' Alba se află în plin proces de mansardare şi reabilitare, demersul de extindere a clădirii fiind considerat absolut necesar în condiţiile în care în unele birouri sunt şi opt-zece salariaţi, iar o parte dintre angajaţi îşi desfăşoară activitatea la demisolul Palatului Administrativ, la circa doi-trei kilometri distanţă.

Citeşte şi: Poliţist trimis în judecată pentru divulgarea informaţiilor secrete şi abuz în serviciu

'În urma demersurilor noastre din ultimii trei ani, am reuşit ca anul acesta să demarăm investiţia de mansardare şi reabilitare tehnică a sediului inspectoratului, pentru a îmbunătăţi condiţiile de muncă pentru colegii mei', a declarat, luni, pentru AGERPRES, inspectorul şef, colonel Cornel Oprişa. 

El a menţionat că în prezent Serviciul Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor şi Inspecţia de Prevenire, respectiv în jur de 20 de angajaţi, îşi desfăşoară activitatea la demisolul clădirii în care funcţionează Curtea de Apel Alba Iulia, Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean Alba. 

'Şi aici (la sediul principal - n.r.), sunt probleme. Sunt foarte mulţi într-un birou. Şi 3, şi 8, şi 10. Vrem astfel să eficientizăm activitatea', a subliniat colonel Cornel Oprişa. 

Investiţia, care se ridică la 1,8 milioane de lei, bani alocaţi de Ministerul Afacerilor Interne, are o perioadă de implementare de 11 luni, dar se speră ca lucrările să fie finalizate până la sfârşitul acestui an, a mai spus şeful ISU "Unirea" Alba.

Citeşte şi: Partizani ucişi în lupta cu Securitatea, deshumaţi într-o acţiune a IICCMER .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.