Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sediul PSD, 'luat cu asalt' de protestatarii #rezist. Mălin Bot, printre manifestanți / FOTO & VIDEO

malin bot

Jurnalistul Mălin Bot împreună cu câțiva protestatari #rezist au ajuns în fața sediului PSD, pentru a manifesta împotriva conducerii PSD. La această oră, la sediul PSD liderii s-au reunit, în prima şedinţă din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate în Comitetul Executiv Naţional fiind convocarea unui congres extraordinar şi modificarea Statutului PSD.

De asemenea, CExN urmează să desemneze succesorul Doinei Pană în funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor. Doina Pană şi-a anunţat săptămâna trecută demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, motivând că nu îi mai permite starea de sănătate să continue activitatea în Guvern.

Tot zilele trecute, a apărut şi subiectul restructurării Guvernului.

Înaintea şedinţei PSD, premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu mai mulţi miniştri membri ai PSD şi cu lideri locali ai partidului, între care Marian Oprişan, Adrian Ţuţuianu, Marcel Ciolacu, Felix Stroe.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a făcut declaraţii la sosirea la sediul PSD, spunându-le jurnaliştilor: "Vorbim după CEx". El a spus, totuşi, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că nu îi e teamă că va fi schimbat de la şefia PSD şi că este nevoie de un congres.

Întrebat, la sosirea la PSD, dacă susţine o restructurare a Guvernului, premierul Mihai Tudose a afirmat: "Îmi menţin părerea"

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.