Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şef al unui cartel mexican de droguri inhăţat de armata şi forţele de ordine - I se spunea Ciocanul şi a orchestrat violenţele din ultimii ani

https://mexiconewsdaily.com/
el marro

Armata şi forţele de securitate de stat din Mexic l-au capturat pe Jose Antonio Yepez, zis El Marro (Ciocanul), lider al unui cartel al drogurilor considerat vinovat de escaladarea violenţelor în ţară în ultimii ani, au anunţat duminică autorităţi mexicane citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Yepez a fost prins în cursul unei operaţiuni desfăşurate în cursul dimineţii, au precizat guvernul federal de la Ciudad de Mexico şi autorităţile din statul Guanajuato din centrul Mexicului.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

În Guanajuato, unul din principalele focare de violenţă a bandelor de infractori, El Marro conducea cartelul Santa Rosa de Lima, angajat într-un conflict sângeros pentru supremaţie cu cartelul Noua Generaţie din Jalisco.

Conform procuraturii generale din Guanajuato, odată cu Yepez au mai fost arestaţi încă cinci suspecţi. În aceeaşi operaţiune a fost salvată o afaceristă locală, care fusese răpită, şi a fost capturat un 'arsenal' de arme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.