Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa Comisiei de supraveghere a Camerei Reprezentanților din SUA, într-un interviu pentru NY Times: 'Între noi fie vorba, Biden nu va candida din nou'

smartradio.ro
joe biden

Un important membru democrat din Camera Reprezentanților a declarat pentru The New York Times că președintele Joe Biden nu va candida pentru a fi reales în 2024, părând să facă o remarcă " neoficială " pentru publicație, într-un interviu publicat sâmbătă.

Reprezentanta Carolyn Maloney din New York a fost întrebată dacă Joe Biden ar trebui să candideze pentru un al doilea mandat de preşedinte.

"Între noi fie vorba, nu va candida din nou", a declarat Maloney, președinta Comisiei pentru supraveghere și reformă din Camera Reprezentanților, în timpul interviului.

La începutul acestei luni, Maloney a declarat în timpul unei conferințe că nu crede că Joe Biden va candida din nou în 2024, potrivit nytimes.com.

"Nu cred că va candida pentru realegere", a declarat ea la momentul respectiv. Cu toate acestea, ea și-a retras declarația la scurt timp după conferință.

"Îl voi susține în mod categoric pe președintele Biden, dacă va decide să candideze pentru realegere", a scris Maloney pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.