Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefa diplomaţiei belgiene, Sophie Wilmes, internată la terapie intensivă după ce s-a infectat cu SARS-COV-2

timesofisrael.com
Sophie Wilmes

Şefa diplomaţiei belgiene şi fost premier al acestei ţări europene, Sophie Wilmes, este internată cu COVID-19 într-o secţie de terapie intensivă după ce a început să aibă simptome vinerea trecută, iar sâmbătă a fost testată pozitiv la coronavirus, informează joi EFE, citată de AGERPRES.

Totuşi, potrivit AFP, care citează un purtător de cuvânt, "situaţia ei nu este îngrijorătoare". "S-a dus la spital ieri seară (miercuri seară - n.r.)", apoi "a fost internată la terapie intensivă", a declarat sursa citată, care a adăugat că Wilmes "este conştientă şi comunică. Situaţia ei este relativ bună".

Citește și: VIDEO Un fost judecător militar explică DE CE NU VREA Klaus Iohannis să declare starea de urgență

Anturajul lui Wilmes, în vârstă de 45 de ani, a cerut să-i fie respectată intimitatea, au informat joi radioteleviziunile flamandă VRT şi francofonă RTBF.

Fostă şefă interimară a executivului între decembrie 2019 şi septembrie 2020 şi actuala şefă a portofoliului externelor în noul executiv belgian crede că s-a infectat din familie şi a anunţat pe reţelele sociale că a fost testată pozitiv la COVID-19.

Actualul premier Alexander de Croo i-a urat pe Twitter "însănătoşire rapidă" şi a amintit că "nimeni nu este imun la virus".

În Belgia s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 13.227 de cazuri noi de coronavirus, un record naţional de la începerea pandemiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.