Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefa DNA, comparată cu Vlad Ţepeş de un ministru: 'Doamna Codruţa îşi face treaba'

kovesi tepes

Luni, la sediul Ministerului Afacerilor Interne are loc bilanţul pe anul 2014. La eveniment sunt prezenţi preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, ministrul Apărării, Mircea Duşa, cel al Justiţiei, Robert Cazanciuc, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, directorul SRI, Eduard Hellvig, şi procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Dacă şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a susţinut în discursul său că relaţia dintre angajaţii MAI şi politicieni este o vulnerabilitate, mai ales pe plan local, aceasta a fost contrazisă de ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Totuşi, Rus a avut cuvinte de laudă pentru Kovesi, pe care a comparat-o cu Vlad Ţepeş.

"Până la urmă va trebuie să înţelegemcu toţii, da' cu toţii, că bătălia aceasta pentru corectitudine şi progres ne aparţine în egală măsură tuturor şi cu toţii trebuie să contribuim la acest lucru. N-avem de ce să o arătăm cu degetul pe doamna Codruţa sau să o urâm sau să o iubim. Îşi face treaba aşa cum se cuvine. Atâta tot că trebuie să ne-o facem şi noi cu toţii. Da' cu toţii! Şi să vedem cum facem ca dezvoltarea acestei ţărişoare să fie una adevărată. În valuri s-a mai luptat. A mai fost o luptă, dacă citiţi în istorie. Vlad Ţepeş a făcut tot aşa. Boierii s-au mutat toţi la turci. Efectele le-am văzut sute de ani.", a declarat ministrul Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.