Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sefa ICCJ despre sutele de martori din dosarul Referendulmului: Nu stiu pe ce s-a fundamentat

Livia Stanciu

Presedintele ICCJ Livia Stanciu a declarat vineri ca nu stie pe ce s-a fundamentat decizia de a aduce sute de martori la audieri in aceasta dimineata privind dosarul Referendumului. Ea a subliniat insa ca a fost informata de judecatorii cazului si asigurata ca procedurile vor fi finalizate "intr-un termen rezonabil" in cursul acestei zile.

"Nu sunt judecatorul de caz. Nu stiu pe ce s-a fundamentat o astfel de decizie. Si eu am discutat cu unul din judecatori la momentul cand am aflat numarul impresionant de martori. Insa completul de judecata a luat leagatura cu inspectoratele de politie pentru a se putea pune la dispozitia acestor cetateni autocare pentru a putea fi adusi. In momentul finalizarii procesului de judecata vor fi dusi tot cu autocarele la domiciliu.

Am calculat minutele necesare pentru legitimarea martorilor, pentru depunerea declaratiilor, vor fi scurte, sintetice. Procedurile vor fi finalizate intr-un termen rezonabil", explicat Livia Stanciu, surprinsa si ea d enumarul mare de audieri.

Ea a precizat ca nu considera ca s-a comis un abuz si ca anchetele nu tin cont de campania electorala.

"Nu desfasuram activitate de judecata in raport cu ce se discuta in campanie electorala. Respectam termenele de judecata care se impun, respectam procedurile", a spus sefa ICCJ.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.