Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Gărzii de Mediu Bucureşti a fost demis! Viorel Glăman: 'NU am nicio vină'

Inquam Photos / Octav Ganea
costel alexe

Viorel Glăman a fost demis din funcţia de şef al Gărzii de Mediu Bucureşti. Ministrul Mediului Costel Alexe a făcut miercuri o solicitare în acest sens, după scandalul iscat de poluarea excesivă din Capitală, de acum două zile, şi după explicaţiile date de Glăman.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi a unei implicări nu tocmai eficiente a Gărzii de Mediu Bucureşti în ceea ce înseamnă monitorizarea problemelor de mediu cu care se confruntă Capitala, am solicitat astăzi (miercuri n.r.) comisarului general de la Garda Naţională de Mediu schimbarea din funcţie a comisarului şef de pe Bucureşti de la Garda de Mediu”, a spus Alexe.

Într-o intervenţie la Digi24, marți seara, Viorel Glăman a susţinut că nu are nicio vină pentru poluarea din Bucureşti şi a invocat numărul mic de comisari de mediu din Bucureşti - „13-14 comisari, maxim” şi salariile "prost plătite".

Cirește și: Sondaj INCREDIBIL! Ce preferă româncele când aleg destinația de vacanța - 63% dintre femei doresc acest lucru...

Întrebat dacă ministrul mediului l-a destituit din funcție, Viorel Glăman a răspuns: „Nu m-a destituit... poate m-a destituit acum, de câteva minute, eu azi la ora 16:30 când am plecat de la sediu n-am fost destituit.”

„Eu consider că nu am nicio vină. Domnul ministru al mediului și doamna comisar general mă poate analiza (sic!)”, a mai spus el cu privire la poluarea din capitală.

Întrucât Viorel Glăman este funcţionar public, cel mai probabil el va fi delegat pe un alt post, iar atribuţiile sale ar putea fi preluate de un alt comisar.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.