Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful ITM Gorj, după moartea celor 3 muncitori: Complexul Energetic Oltenia a primit amenzi de ordinul miliardelor în urma controalelor

accident-mina-gorj

Inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, George Octavian Romanescu, a declarat marți, la Antena 3, că instituţia a dat ”amenzi foarte mari” Complexului Energetic Oltenia în cadrul controalelor făcute de-a lungul timpului, în contextul accidentului în care au murit 3 muncitori.

”Am trimis doi inspectori de muncă la faţa locului, se află acolo în continuare, am anunţat de urgenţă conducerea Inspecţiei Muncii”, a afirmat acesta. Întrebat despre autoutilitara cu care erau transportaţi angajaţii Complexului Energetic Oltenia, Romanescu a afirmat: ”Nu, nu mi se pare normal, de fiecare dată când am avut control la Complexul Energetic Oltenia au primit amenzi foarte mari pentru mai multe lucruri... Amenzi foarte mari, de ordinul miliardelor, vorbim de bani vechi, şi pot să spun că în anul 2018 Inspectoratul de Muncă a dispus o măsură Complexului Energetic Oltenia, că are obligaţia să asigure mijloace de transport omologate şi autorizate pentru transportul lucrătorilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.