Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Pepco Group a demisionat

pepco

Şeful Pepco Group a demisionat

Pepco Group, care deţine mărcile Pepco, Poundland şi Dealz, a anunţat marţi că directorul general Trevor Masters va demisiona din funcţie cu efect imediat, fără a oferi un motiv pentru această decizie, transmite Reuters, conform Agerpres.

Andy Bond, preşedintele Consiliului de Administraţie, va prelua rolul de preşedinte executiv şi va coordona compania până la numirea unui nou director general.

De asemenea, compania şi-a redus previziunile privind profitul anual înainte de taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare (EBITDA), care ar urma să fie mai scăzut decât a anticipat anterior, dar încă în linie cu estimările analiştilor.

Modificarea vine în urma unui nivel sub aşteptări al vânzărilor, dar compania a dat asigurări că-şi va îndeplini obiectivul anual de a deschide 550 de noi magazine. În anul financiar 2021-2022 a deschis 516 magazine, ajungând în prezent la 3.961. Grupul vrea ca pe termen lung să ajungă la 20.000 de magazine.

Masters, fost director al retailerului britanic Tesco, s-a alăturat Pepco în 2019, iar în martie 2022 a fost numit director general interimar şi după o lună a fost promovat într-o funcţie permanentă.

La Bursa de la Varşovia, acţiunile Pepco Group au scăzut marţi dimineaţa cu 4%, iar anul acesta s-a înregistrat un declin de peste 25%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.