Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful PNŢCD, executat silit de Gigi Becali

Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu, preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), ar putea rămâne fără 400.000 de euro, în urma unei executări silite cerută de o firmă controlată de Gigi Becali.

SC Arcom SA - societate controlată de Gigi Becali prin nepotul său Vasile Geambazi - a obţinut executarea silită a politicianului. Un sigur lucru îl mai desparte pe milionar de banii lui Aurelian Pavelescu: o decizie în dosarul în care preşedintele PNŢCD a contestat executarea silită. Soluţia este aşteptată în aceste zile, scrie scrie spynews.r0.

Arcom SA a obţinut executarea silită a lui Aurelian Pavelescu pentru suma de 371.070,53 euro, "la care se adaugă cheltuielile de executare", într-un dosar constituit în baza unui "contract de construire locuinţe" încheiat în 2008 între politician şi societatea controlată de Gigi Becali. Firma urma să-i construiască avocatului un apartament de lux în Sectorul 1, în suprafaţă totală de de 190, 82 şi suprafaţă utilă de 122,23 mp, compus din 4 camere, două terase de aproape 55 de mp şi un garaj subteran.

Gigi Becali l-a susţinut în 2008 pe Aurelian Pavelescu la Primăria Capitalei. Ulterior, preşedintele PNŢCD l-a reprezentat în instanţă pe patronul Stelei, în dosarul în care era acuzat de sechestrare de persoane. Ulterior, relaţiile dintre cei doi s-au deteriorat, ajugând şi la certuri în direct la TV.

content-image

n.a Ulterior Pavelescu susține pe pagina de socializare că de fapt a câștigat procesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.