Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, decorat cu Ordinul Naţional al Meritului, la Ambasada Franţei

ambasada frantei

Ambasadoarea Franţei în România, Laurence Auer, a conferit, vineri, în cadrul unei ceremonii restrânse la Reşedinţa Franţei, însemnele de Ofiţer al Ordinului Naţional al Meritului şefului Statului Major al Forţelor Aeriene, general-maior Viorel Pană.

În discursul său, ambasadoarea Laurence Auer a evidenţiat "prietenia de lungă durată dintre Franţa şi România, care s-a consolidat cu ocazia unor momente marcante din istoria României din secolele XIX şi XX, evocând totodată şi perspectivele de viitor ale acestei relaţii", arată un comunicat al misiunii diplomatice, transmis AGERPRES.

Pilot de vânătoare pe MiG 21, de avioane de transport C-27 J Spartan, Antonov 24 şi C-130 Hercules, general-maior Viorel Pană are în total peste 3.000 de ore de zbor şi a participat la peste 200 de misiuni de război în teatrele de operaţii din Irak, Afganistan, Bosnia-Herţegovina şi Kosovo.

Începând cu 11 octombrie 2017, Viorel Pană este şeful Statului Major al Forţelor Aeriene. Este implicat în organizarea exerciţiilor franco-române "Blue Danube", subliniază comunicatul transmis de Ambasada Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.