Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Marketing extrem: șeful unei firme producătoare de produse de curățenie mănâncă săpun pentru a demonstra că produsele sale nu sunt toxice

SCREENGRAB FROM WEIBO
mananca sapun

Președintele unei mari companii chineze de produse de curățare a fost ironizat după ce o înregistrare video în care apare mușcând dintr-un săpun complet natural a devenit virală pe rețelele de socializare.

În timpul unei întâlniri cu angajații, șeful Hongwei, un cunoscut producător de produse de curățenie fondat în 1952, poate fi auzit făcând o prezentare a unui săpun de rufe, spunând oamenilor că acesta nu conține substanțe nocive, ci doar alcali, grăsimi animale și lapte. Pentru a fi cât se poate de convingător, bărbatul ia un săpun și începe să ronțăie din el, înainte de a-l spăla cu o înghițitură de apă.

Deși tehnica de marketing extremă a bărbatului a fost menită să demonstreze ingredientele complet naturale, aceasta a fost de fapt luată în derâdere de o mulțime de oameni, unii glumind că săpunul ar putea fi un salvator de vieți în timpul unui dezastru natural.

"Nu există substanțe nocive", spune patronul Hongwei în timpul scurtului clip viral. "Are gust de grăsimi, lapte de vacă și de oaie. "Nu există efecte secundare. Când intră în organism, va descompune grăsimea corporală și uleiul".

Doar grăsimi de vacă și de oaie

Bărbatul continuă spunând că săpunul Hongwei este fabricat din grăsimi de vacă și de oaie și nu conține ulei de gutui sau aditivi precum talc sau dioxid de titan, agent de albire, iar site-ul oficial al companiei confirmă că săpunul conține doar alcalin, apă și grăsime de vacă sau de oaie, potrivit odditycentral.com.

Iar dacă ați prins partea cu privire la faptul că săpunul descompune grăsimile atunci când este consumat, președintele confirmă că "nu putem spune că ajută la pierderea în greutate, dar are efectul de a descompune grăsimile și uleiul". Deci nu poate spune legal că arde grăsimile, dar... Totuși, nu mâncați săpun, chiar nu este comestibil!

Potrivit NextShark, Hongwei se laudă cu mândrie că toate ingredientele produselor sale provin din materiale comestibile, aliniindu-se la angajamentul său pentru naturalețe și puritate. Totuși, nu mâncați săpunul, nu pentru asta este!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.