Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful USR, Dan Barna, critică propunerea Vioricăi Dăncilă ca premier: Este practic o degradare a fiecărei oferte de la o nominalizare la alta

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, despre propunerea europarlamentarului Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier, că înţelege că aceasta nu are un profil profesional "tocmai remarcabil", menţionând că se constată "o degradare a fiecărei oferte de la o nominalizare la alta", conform Agerpres.

"Din păcate, această propunere este în trendul în care ne-a obişnuit PSD de la începutul anului. Întâi am avut un preşedinte Consiliu judeţean despre care se mai auzise, după care am avut un membru de partid despre care nu se prea auzise şi acum vedem că avem o doamnă din Teleorman, care înţeleg că nu are un profil profesional tocmai remarcabil, probabil că ne aşteptăm ca a patra nominalizare să fie câinele domnului Dragnea. Este practic o degradare a fiecărei oferte de la o nominalizare la alta şi perspectivele sunt foarte tragice pentru România", a susţinut Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.