Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul naționalei de rugby: 'Mergem încrezători că vom face un meci bun cu Rusia'

romania rugby

Antrenorul naționalei de rugby a României, galezul Lynn Howells, spune că ''stejarii'' merg încrezători că vor face un meci bun la Soci, sâmbătă, cu Rusia, în etapa a 3-a din REC.

''Ne așteaptă un meci dificil, Rusia este o echipă fizică, cu un joc în forță, a cărei principală armă este pachetul de înaintare. Mergem încrezători că vom face un joc bun. Dacă în partida cu Spania obiectivul a fost acela de a câștiga, sacrificând jocul, acum trebuie să creștem și ca joc. Am avut o săptămână bună de pregătire, în care s-a pus accent pe grămadă. Jucătorii sunt pregătiți, venirea lui Mihai Macovei este o motivație în plus pentru că este genul de lider care trage echipa după el, care adună jucătorii, le vorbește, îi responsabilizează. Meciul cu Rusia este unul important, însă nu trebuie sa ne gândim că este unul de totul sau nimic. Calificarea se va juca pe perioada a doi ani, important este să facem meciuri bune și să luăm tot ce putem din ele ca punctaj, ca bonusuri, și să învățăm din greșelile făcute. Eu cred că toți au învățat din ceea ce s-a întâmplat în Germania, că au lăsat în urmă ce a fost, iar ceea ce e important pentru fiecare dintre ei este exact următorul meci'', a declarat Lynn Howells, potrivit site-ului FRR, anunță Agerpres.

Citește și: Celebru BOXER, suspendat pe perioadă NEDETERMINATĂ pentru doping: Amendă RECORD

Meciul de sâmbătă va începe la ora 15,00 (ora României).

Cele două naționale s-au întâlnit, după 1994, de 20 de ori, ''Stejarii'' trecându-și în cont 13 victorii, rușii 6, un meci încheindu-se la egalitate.

Din lotul actual al tricolorilor, cele mai multe puncte împotriva rușilor le-a marcat Florin Vlaicu, 104, din două eseuri, 17 transformări și 20 lovituri de pedeapsă.

Ultimul meci, disputat anul trecut la Iași, în Cupa Europeană a Națiunilor, a revenit României, care s-a impus cu 30-0. Ultima victorie a rușilor a fost în 2015, 16-13, la Krasnodar.

Echipele care se vor confrunta sâmbătă sunt:

Rusia — 1. Andrei Polivalov, 2. Valeri Țnobiladze, 3. Innocent Zîkov, 4. Bogdan Fedotko, 5. Evgheni Elghin, 6. Victor Gresev, 7. Paul Butenko, 8. Anton Rudoi, 9. Aleksei Șcerban, 10. Ramil Gaisin, 11. Denis Simplikevici, 12. Dmitri Gherasimov, 13. Vasili Artemiev (cpt.), 14. Igor Galinovski, 15. Iuri Kușnarev

Rezerve: 16. Nazir Gasanov, 17. Valeri Morozov, 18. Azamat Bitiev, 19. Dmitri Krotov, 20. Andrei Temnov, 21. Konstantin Uzunov, 22. Aleksei Mihalțov, 23. Igor Kurașov.

România — 1. Ionuț Badiu, 2. Otar Turașvili, 3. Alexandru Țăruș, 4. Marius Antonescu, 5. Johann Van Heerden, 6. Viorel Lucaci, 7. Mihai Macovei (cpt), 8. Andrei Gorcioaia, 9. Vali Calafeteanu, 10. Florin Vlaicu, 11.Mădălin Lemnaru, 12. Sione Fakaosilea, 13. Jack Umaga, 14. Ionuț Dumitru, 15. Cătălin Fercu

Rezerve: 16. Marian Căpățână, 17. Constantin Pristaviță, 18. Andrei Gordaș, 19. Vali Popârlan, 20. Ionuț Mureșan, 21. Florin Surugiu, 22. Jody Rose, 23. Stephen Shennan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.