Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Robert Lupu a anunțat lotul României de futsal pentru calificările la EURO 2018

www.agerpres.ro
futsal

Selecționerul echipei naționale de futsal a României, Robert Lupu, a anunțat un lot de 13 jucători pentru meciurile din Grupa a 4-a a preliminariilor pentru EURO 2018, programate în perioada 8-11 aprilie, în Sala Sporturilor din Călărași.

''E cam tot ce avem mai bun în țară în acest moment. Sunt și alți jucători în vederile noastre, dar am încercat să fac acest lot și în funcție de performanțe. Am apelat la jucători precum Mimi Stoica și Alpar Csoma, care de două luni se antrenează pe cont propriu, pentru experiența pe care o au'', a declarat Robert Lupu, citat de site-ul Federației Române de Fotbal.

România va debuta pe 8 aprilie, contra Finlandei (ora 19,00), în aceeași zi fiind programat și meciul Portugalia — Letonia (16,30). Pe 9 aprilie, tricolorii vor înfrunta Letonia (19,00), în timp ce Finlanda va întâlni Portugalia (16,30). Ultimele meciuri se vor disputa pe 11 aprilie, Letonia — Finlanda (15,30) și România — Portugalia (18,00), anunță Agerpres.

Citește și: Șumudică,ironic după ce l-a bătut pe Hagi și l-a scos din Cupă:Ce a putut spune antrenorul Astrei

Câștigătoarea grupei merge direct la EURO 2018, în timp ce echipele clasate pe locurile secunde în cele șapte grupe vor intra în play-off, acolo unde va ajunge și cel mai bun loc trei. Play-off-ul se va disputa în două manșe, tur — retur, în septembrie, tragerea la sorți urmând să aibă loc pe 6 iulie, la Nyon.

Înaintea jocurilor din calificări, naționala României va susține două partide de verificare, în compania prim-divizionarelor Dunărea Călărași (4 aprilie) și CS United Galați (5 aprilie).

''Sunt două meciuri pe care contăm, în sensul că ne vor fi cu siguranță utile'', a a precizat selecționerul Robert Lupu.

România nu a participat la ultima ediție a Campionatului European de futsal, desfășurată anul trecut, în Serbia. Turneul final al EURO 2018 va avea loc în perioada 30 ianuarie-10 februarie, la Ljubljana, în Slovenia.

Lotul României pentru meciurile de la Călărași: Vlad Iancu, Petrișor Toniță (ambii de la Autobergamo Deva), Andrei Grigoraș (FK Odorheiu Secuiesc) — portari, Paulo Ferreira, Cristian Matei, Florin Matei, Adrian Pânzaru (toți de la Autobergamo Deva), Laszlo Szocs (FK Odorheiu Secuiesc), Manuel Moldoveanu (CS United Galați), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Bogdan Covaci, Mimi Stoica, Alpar Csoma (toți de la City'US Târgu Mureș).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.