Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecția pentru noii Delegați de Tineret ai României la ONU este în curs!

news.ro
ONU Consiliu drepturile omului

În perioada 12 iulie – 31 august 2021, Ministerul Tineretului și Sportului organizează concursul de selecție a candidaților la Programul Delegat de Tineret la Națiunile Unite 2021-2022, în conformitate cu Metodologia și Criteriile de Selecție. Detalii pot fi gasite aici.

Programul „Delegat de Tineret la Naţiunile Unite” este unic prin faptul că vă oferă vouă, tinerilor din statele membre ale ONU, posibilitatea de a lua parte la procesul decizional la nivel internaţional. Veți fi implicați în reprezentarea publică a intereselor tinerilor din România, la cel mai înalt nivel din lume.
La finalul mandatului de reprezentare, participanţii la Programul Delegat de Tineret la Naţiunile Unite rămân activi în promovarea în rândul tinerilor din România a politicilor de tineret, a mecanismelor de coordonare a acestora şi a importanţei programelor de tineret, ca parte integrantă a dezvoltării socio-economice.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.