Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţie pentru practică internaţională în Bundestag - la Ambasada Germaniei din Capitală

bundestag

Solicitanţii pentru programul de Burse de practică internaţională în Parlamentul German (Bundestag), ce se va desfăşura anul viitor, sunt invitaţi la o selecţie, la Ambasada Germaniei din Capitală, luni şi marţi. Potrivit unui comunicat al misiunii diplomatice transmis Agerpres, comitetul german de selecţie va fi condus de Gero Storjohann, membru al Bundestagului.

În cadrul programului de practică, în perioada cuprinsă între începutul lunii martie şi sfârşitul lunii iulie 2018, un număr total de 120 de bursieri din 42 de state vor avea posibilitatea să cunoască sistemul parlamentar german, în cadrul unui program de burse finanţat de Bundestag. Scopul programului este acela de a le oferi posibilitatea participării nemijlocite la derularea activităţii politice şi a proceselor decizionale democratice, arată sursa citată.

Bursierii îşi desfăşoară activitatea în biroul unui deputat din Bundestag şi pot participa şi la seminarii ale Universităţii din Berlin. Programul se află sub patronajul preşedintelui Bundestagului German, Norbert Lammert, şi se desfăşoară în cooperare cu trei universităţi din Berlin. Toate costurile privind transportul, cazarea şi asigurarea, inclusiv bursa lunară, vor fi preluate de Parlamentul German, mai arată ambasada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.