Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionata Senegalului a fost sancţionată cu un meci cu porțile închise de FIFA, în urma incidentelor de la meciul cu Egipt

Selecţionata Senegalului a fost sancţionată să dispute un meci cu porţile închise, iar Federaţia din această ţară a fost amendată de FIFA, ca urmare a incidentelor survenite în meciul cu echipa Egiptului (1-0, 3-1 după penalty-uri) disputat pe 29 martie la Dakar, în barajul pentru Cupa Mondială de fotbal din 2022, informează AFP, citat de Agerpres.

În comunicatul dat publicităţii luni, Federaţia Internaţională de Fotbal a precizat că amenda se ridică la 175.000 de franci elveţieni (170.866 euro).

În afara încălcării "regulilor de securitate" pe stadionul Abdoulaye-Wade din Diamniadio, în apropiere de Dakar, instanţa supremă a fotbalului a făcut referire la aruncarea de diverse obiecte, utilizarea laserelor şi fumigenelor în tribune, precum şi la un banner "ofensator".

Federaţia algeriană de fotbal va fi obligată, de asemenea, la plata unei amenzi de 3.000 franci elveţieni (2.929 euro), din cauza aprinderii de fumigene şi aruncării de obiecte din tribune la barajul Algeria - Camerun (1-2, după prelungiri) pe 29 martie, la Blida.

Aceste sancţiuni nu prejudiciază, totodată, o eventuală decizie sportivă, după recursul algerienilor care au cerut FIFA să se rejoace meciul din cauza "arbitrajului scandalos" al gambianului Bakary Gassama.

"Fenecii" au fost eliminaţi după un gol înscris în ultima secundă a prelungirilor de Karl-Toko Ekambi (120+4), după ce aveau practic asigurat biletul pentru CM din Qatar cu un gol înscris în min. 118. Algeria câştigase prima manşă din Camerun cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.