Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Algeriei, despre Benzema: 'Sunt foarte fericit cu fotbaliștii pe care îi am'

www.agerpres.ro
Benzema Real Madrid-Valencia

Karim Benzema a primit o nouă veste proastă. După ce a fost interzis la echipa națională a Franței, atacantul echipei Real Madrid nu are loc nici la selecționata Algeriei, potrivit Mediafax.

Președintele Federației Franceze de fotbal a declarat că Benzema nu va mai fi chemat la lotul pregătit de Didier Deschamps. În urma acestei precizări, jucătorul francez a ripostat pe conturile de socializare.

"Eu și doar eu pot să îmi închei cariera la nivelul echipelor naționale. Dacă crezi că sunt terminat, lasă-mă să joc pentru țările pentru care sunt eligibil și vom vedea", a scris Karim Benzema, sâmbătă, 16 noiembrie, pe conturile lui de socializare.

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

Această declarație a deschis un nou orizont. Atacantul francez poate opta pentru a juca pentru naționala Algeriei, țara părinților lui, care au plecat din Algeria și s-au stabilit în Franța. Formalitățile ar fi lungi, dar posibile dacă Franța i-ar lua naționalitatea.

Veștile nu sunt însă bune pentru Benzema. Potrivit declarației oferită de selecționerul Algeriei, ușile nu sunt deschise pentru Karim.

"Am jucători precum (Bagdad) Bounedjah, Islam (Slimani), (Andy) Delort (Hillal) și Soudani. Sunt foarte fericit cu fotbaliștii pe care îi am", a răspuns tehnicianul algerienilor, Djamel Belmadi, despre posibilitatea venirii lui Karim Benzema la lotul pregătit de el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.