Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Austriei, Ralf Rangnick, a refuzat Bayern Munchen

bavarianfootballworks.com
Bayern Munchen

Selecţionerul Austriei, Ralf Rangnick, a refuzat postul de tehnician al echipei Bayern Munchen, relatează AP.

Rangnick a decis să rămână la conducerea naţionalei Austriei şi după Campionatul European din această vară.

"Sunt antrenorul echipei Austriei din toată inima. Acest job îmi oferă o bucurie incredibilă şi sunt hotărât să continui cu succes pe calea pe care am ales-o", a precizat Rangnick într-un comunicat publicat pe site-ul Federaţiei Austriece de Fotbal. "Aş dori să subliniez în mod expres că aceasta nu este o respingere a FC Bayern, ci o decizie în favoarea echipei mele şi a obiectivelor noastre comune".

Decizia lui Rangnick este o lovitură pentru Bayern, club ai cărui oficiali îl lăudaseră în ultimele zile pe tehnicianul în vârstă de 65 de ani.

"El are abilităţi imense în dezvoltarea jucătorilor şi a echipelor. Tot ceea ce aud de la oamenii din jurul echipei naţionale austriece este foarte, foarte pozitiv. Şi noi înşine avem jucători care lucrează sub comanda lui", a declarat în această săptămână preşedintele clubului Bayern, Herbert Hainer. "Dacă ar veni, ar fi o alegere foarte bună pentru noi".

Rangnick devenise favorit pentru a prelua locul lui Thomas Tuchel, care pleacă, în timp ce alţi candidaţi s-au autoexclus. Xabi Alonso a rămas la Bayer Leverkusen, fostul antrenor al lui Bayern, Julian Nagelsmann, şi-a prelungit contractul cu Germania, iar Unai Emery a ales să rămână la Aston Villa.

Tuchel pleacă de la Bayern la finalul sezonului, în urma unui acord reciproc în februarie pentru a pune capăt colaborării lor, după o serie de meciuri fără victorie. Leverkusen a câştigat Bundesliga, punând capăt celor 11 ani de dominaţie a lui Bayern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.