Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Belgiei, țintește podiumul la Campionatul European din 2020

belgia fotbal

Roberto Martinez, selecționerul echipei naționale de fotbal a Belgiei, crede că formația sa merită să câștige Campionatul European din 2020, după 10 victorii obținute în cele 10 meciuri din preliminarii, potrivit Mediafax.

Totuși, Martinez a subliniat ideea că Belgia trebuie să se îmbunătățească și mai mult pentru a cuceri primul turneu final din istorie.

"Trebuie să ne îmbunătățim și mai mult, iar apoi vom vedea dacă putem realiza un nou turneu final bun. Am setat anumite standarde la Campionatul Mondial din 2018 și vom continua să ne dezvoltăm ca o echipă bazată pe unitate. De asemenea, fanii sunt importanți. Avem șapte luni să devenim cât mai buni. Această echipă merită să câștige Campionatul European, dar, în fotbal, nu e atât de simplu", a declarat Martinez, după meciul cu Cipru, de marți, scor 6-1.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

Belgia a încheiat grupa I de calificare la EURO 2020 pe primul loc, având 10 victorii în cele 10 meciuri disputate. În partidele cu Rusia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino, echipa lui Roberto Martinez a înscris 40 de goluri și a primit doar trei.

Cea mai bună performanță a Belgiei la un turneu final a avut loc în 2018, când a obținut locul 3, după ce a câștigat finala mică împotriva Angliei, scor 2-0.

Campionatul European din 2020 va avea loc în perioada 12 iunie-12 iulie. Meciurile se vor disputa în 13 oraşe: Londra, Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma, Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Bruxelles şi Glasgow.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.