Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Edward Iordănescu glumeşte înainte de meciul cu Grecia: 'Dacă Tavi Popescu vrea doar zece minute, mai reducem'

Telekomsport
Edward Iordănescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, glumind, că dacă Octavian Popescu vrea să joace zece minute, îi va reduce timpul la care s-a gândit, informează News.ro.

“Eu mă gândeam la mai mult pentru Tavi Popescu, dacă el vrea doar zece minute mai reducem. Ştiu ce potenţial are, mai sunt şi alţii în Liga 1, trebuie şi ei să aibă continuitate. La fel cum e şi cazul lui Radu Drăguşin, cu mult potenţial. Depinde foarte mult de ei dacă vor confirma”, a spus Iordănescu.

Întrebat ce post este cel mai bine acoperit, tehnicianul a răspuns: “Postul de selecţioner e cel mai bine acoperit”. “Am convocat jucători în care credem foarte tare. Important este ca cine este chemat să vină cu mentalitate, cu spirit, cu atitudine. E nevoie de valoare, dar pentru mine şi mai mult este nevoie de suflet. Pentru echipa naţipnală va veni doar cel care va pune umărul să aducă rezultate. Sunt 4-5 jucători cu probleme medicale din păcate, nu e uşor de gestionat. Foarte greu să mai aduci pe ultima sută de metri jucători să completezi. Încercăm în cele două jocuri să dăm minute fiecărui jucător convocat”, a adăugat el.

Iordănescu a menţionat că aşteaptă cu entuziasm meciul cu Grecia. “Este un joc pe care-l aşteptăm cu entuziasm. Ne interesează să pregătim cu atenţie acest test. Avem un adversar foarte bine organizat, care a arătat multe lucruri bune în ultima perioadă. Oricine poate să fie titular, care arată valoare, eficienţă şi competitivitate”.

Naţionala României va întâlni Grecia, vineri, de la ora 20.15, pe stadionul Steaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.