Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Egiptului, Carlos Queiroz, a demisionat după ratarea calificării la CM 2022: 'Visul s-a terminat. Dăm totul, dar astăzi nu a fost suficient'

Tehran Times
Carlos Queiroz

Selecţionerul reprezentativei de fotbal a Egiptului, portughezul Carlos Queiroz, a demisionat după ratarea calificării la Cupa Mondială 2022, a anunţat presa internaţională.

La ceva mai mult de şase luni după ce a preluat banca tehnică a "faraonilor", Carlos Queiroz a demisionat după eşecul din faţa Senegalului într-unul din barajele din zona Africa, potrivit Agerpres.

"Visul s-a terminat. Dăm totul, dar astăzi nu a fost suficient. Mulţumesc din suflet Federaţiei egiptene fiindcă am avut onoarea să antrenez echipa naţională. Tuturor jucătorilor şi staff-ului meu, recunoştinţa şi mulţumirile mele umile. Veţi fi mereu în inima mea", a postat Queiroz pe Twitter.

Campioana Africii, Senegalul, s-a calificat la Mondialul din Qatar după ce a învins Egiptul la loviturile de departajare, cu 3-1. ''Leii din Teranga'' s-au impus cu 1-0, egalând situaţia la general, după ce Egiptul se impusese în tur cu 1-0. În prelungiri nu s-a întâmplat nimic, astfel că s-a ajuns la loviturile de departajare, gazdele având câştig de cauză, ca şi în finala Cupei Africii pe Naţiuni. Pe 6 februarie, Senegalul câştiga în faţa Egiptului cu 4-2, la Yaounde. În meciul din Senegal, primii patru executanţi (printre care şi egipteanul Salah) au ratat. Apoi senegalezii au reuşit să înscrie de trei ori, iar egiptenii o singură dată.

Carlos Queiroz, în vârstă de 69 de ani, a pregătit înaintea Egiptului naţionala Columbiei, de care s-a despărţit la începutul lunii decembrie 2020. Fost antrenor la Sporting Lisabona (1994-1996), Real Madrid (2003-2004), el a fost secundul lui Alex Ferguson la Manchester United (2002-2003 şi 2004-2008). Queiroz a fost de asemenea fost selecţioner al Portugaliei (1991-1993 apoi 2008-2010), al Africii de Sud (2000-2002), Emiratelor Arabe Unite (1997-1999) şi Iranului (2011-2019).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.