Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Gareth Southgate, victima unei escrocherii. Ce sumă importantă a pierdut

www.agerpres.ro
Gareth Southgate

Peste 28 de milioane de euro aparţinând lui Gareth Southgate au fost folosite fără acordul acestuia de către agentul Terry Byrne în cadrul unei tranzacţii imobiliare. Selecţionerul Angliei nu este singurul care a avut parte de o asemenea înşelăciune, informează Daily Mail.

Fostul consilier şi prieten apropiat al lui David Beckham a investit banii lui Gareth Southgate, fără permisiunea acestuia, într-o afacere imobiliară în valoare de 25 de milioane de lire sterline (peste 28 de milioane de euro), conform Medifax,

Selecţionerul Angliei nu este singura victimă a fraudei, întrucât foştii internaţionali Joe Cole şi Glenn Hoddle au fost şi ei înşelaţi.

Daily Mail relatează că achiziţia de noi birouri în centrul Londrei, anul trecut, a făcut ca unele dintre afacerile lui Terry Byrne să fie ameninţate cu lichidarea din cauza datoriilor mari către clienţi, printre care şi Southgate, cu care relaţia profesională ar putea lua sfârşit din cauza disputei dintre ei. Cei doi oameni lucrează împreună din 2016, iar agentul a negociat trei contracte în numele lui Southgate cu Federaţia Engleză de Fotbal.

Potrivit unei declaraţii trimise către Daily Mail, Terry Byrne confirmă că face tot posibilul pentru a se asigura că clienţii săi primesc o "rambursare completă" după ce şi-au investit banii fără consimţământ. Potrivit unor surse apropiate agentului, acesta s-a făcut vinovat mai degrabă de o eroare de judecată decât de "înşelăciune deliberată".

Problemele financiare ale lui Byrne ar putea avea consecinţe şi pentru Federaţia de Fotbal, deoarece o altă companie a sa (1966 Entertainment) are un contract de lungă durată pentru a gestiona activităţile comerciale şi caritabile ale jucătorilor profesionişti englezi, în special ale lui Harry Kane şi Jordan Henderson. Cu toate acestea, autoritatea încearcă de mai mulţi ani să îşi reducă legăturile cu agentul. În calitate de manager personal al lui David Beckham între 2003 şi 2010, Terry Byrne i-a gestionat afacerile de zi cu zi după ce fostul mijlocaş a ajuns la Real Madrid în 2003 şi a fost implicat în transferul său la Los Angeles Galaxy în 2007.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.