Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Italiei, 'destul de încrezător' că va conta pe Marco Verratti la EURO 2020

mancini

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Italiei, Roberto Mancini, a declarat pentru Sky Sport că este "destul de încrezător" că va conta pe Marco Verratti la EURO 2020, în ciuda accidentării suferite săptămâna trecută de mijlocaşul lui Paris Saint-Germain.

"Campionatul European? Important e să nu mai apară acum surprize cu accidentările, ca să putem alege în linişte", a spus Mancini cu mai puţin de o lună înaintea meciului de deschidere al EURO 2020, Italia - Turcia, programat pe 11 iunie la Roma, potrivit agerpres.ro.

Mancini a vorbit despre Verratti, care a suferit o leziune a ligamentului colateral medial al genunchiului drept în timpul unui antrenament, săptămâna trecută, şi nu va mai juca pentru PSG în acest sezon.

"Verratti KO? Accidentarea nu e dintre cele uşoare, dar sunt destul de încrezător, am vorbit şi despre asta cu el, mai e o lună şi vom vedea săptămânile viitoare", a afirmat tehnicianul Squadrei Azzurra.

"Echipa noastră are o identitate foarte precisă şi ştie ce are de făcut. Ca întotdeauna, e nevoie şi de fantezie, însă avem jucători potriviţi pentru asta. Până acum am mizat pe jucătorii tineri, iar cei experimentaţi au ajutat pe teren şi nu numai. Cred că s-a creat un feeling bun şi acest lucru a fost fundamental pentru parcursul nostru de creştere", a adăugat Mancini.

Celelalte adversare ale Italiei în Grupa A a turneului final sunt Elveţia şi Ţara Galilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.