Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei de rugby a Africii de Sud va proceda la schimbări în echipă înainte de meciul-test contra Angliei

gsp.ro
rugby anglia

Selecţionerul naţionalei de rugby a Africii de Sud, Jacques Nienaber, a afirmat că va proceda la schimbări în echipă înainte de meciul-test contra Angliei, de sâmbătă de pe Twickenham, o reeditare a finalei de la CM 2019 din Japonia, scrie Reuters, citat de agerpres.

''Meciul contra Angliei va fi unul cu totul diferit pentru noi decât partidele contra Ţării Galilor sau Scoţiei, şi nu vrem să riscăm nimic'', a afirmat Nienaber, subliniind că partida contra "trandafirilor" va fi cea mai dificilă pentru Springboks în acest turneu european de final de an.

Astfel, selecţionerul a menţionat că va începe partida cu titularii Handre Pollard şi Lood de Jager, jucători de bază ai Africii de Sud, însă îi va da şansa lui Cobus Reinach, care nu a mai jucat din august, să fie pe teren în locul experimentatului Herschel Jantjies.

În meciurile test din acaestă lună, Africa de Sud, campioana mondială en- itre, a învins cu 23-18 Ţara Galilor, la Cardiff, şi cu 30-15 Scoţia, la Edinburgh.

Anglia, vicecampioana mondială, a învins cu 69-3 Tonga şi cu 32-15 Australia, în meciuri disputate la Londra.

Dacă va învinge Anglia, va fi primul turneu al Africii de Sud în emisfera nordică, din 2013, în care nu a cunoscut înfrângerea. Ultima oară sud-africanii i-au învins pe englezi pe Twickenham în 2014.

Aşa cum se ştie, Africa de Sud şi Anglia s-au întâlnit în finala CM de rugby 2019 din Japonia, când Springboks s-au impus cu 32-12.

În prezent, Africa de Sud este lider în ierarhia internaţională, în timp ce Anglia este pe locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.