Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul naţionalei U21, Mirel Rădoi, despre transferul lui Manea la FCSB: 'Nu știu dacă e un pas înainte să revină în țară'

www.gsp.ro
Cristian Manea

Selecţionerul naţionalei U21, Mirel Rădoi, nu este de acord cu transferul lui Cristian Manea în România. Fotbalistul urmează să fie prezentat oficial ca noul fotbalist al FCSB, conform anunţului făcut de Gigi Becali, luni dimineaţa, 2 septembrie, anunță MEDIAFAX.

După o perioadă în care viitorul său a fost incert, întrucât nu a dorit să rămână la clubului de care aparţine, Apollon Limassol, Manea pare decis să se întoarcă în România şi să câştige un nou titlu, după cel obţinut cu CFR Cluj.

Totuşi, Mirel Rădoi nu este fanul acestei mutări şi i-a sugerat să plece tot în străinătate: "L-aş sfătui pe Manea să aleagă o echipă unde să joace meci de meci. Nu ştiu dacă pentru el ar fi un pas înainte să revină în ţară pentru că a jucat două sezoane la CFR Cluj, campioana României. Nu ştiu dacă e un pas înainte să se întoarcă în România. Din păcate, nu face doar ce vrea el, aparţine de un club, care cere mulţi bani pe el. Nu cred că 4 milioane de euro, cât cer ciprioţii, e o sumă rezonabilă.

Nu ştiu cum îşi analizează fiecare jucător situaţia. E clar că dacă te uiţi la statistică în mod normal n-ar trebui să te mai întorci în România după ce ai fost de două ori campion cu CFR”, a declarat Mirel Rădoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.