Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Senegalului, Aliou Cissé, a ajuns la spital: Deși se zvonea despre un infarct, până la urmă a fost o infecție gastrică

senegal

Selecţionerul Senegalului, Aliou Cissé, a petrecut o noapte în spitalul din Yamoussoukro sub observaţie, înainte de a se întoarce sâmbătă la echipă, a anunţat preşedintele federaţiei, Augustin Senghor, care a precizat că nu a fost "nimic foarte grav", relatează AFP.

Selecţionerul "se simte bine, a revenit la hotelul echipei, dar vestea a ieşit la iveală", a precizat oficialul, scrie news.ro.

"A avut o mică infecţie gastrică alaltăieri (joi - n.r.) seara, care l-a obosit puţin, dar a participat normal la meci", a explicat preşedintele FSF, referindu-se la victoria cu 3-1 în faţa Camerunului, vineri, la Cupa Africii pe Naţiuni.

"Era puţin slăbit, iar medicii au preferat să-l interneze în spital pe perfuzii. Nu m-aş fi aflat la Bouaké dacă antrenorul meu ar fi suferit un atac de cord", a conchis vicepreşedintele Confederaţiei Africane de Fotbal (CAF), care a asistat la meciurile Algeria-Burkina Faso şi Mauritania-Angola de la Bouaké.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.