Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selly, implicat într-un nou scandal! A fost nevoit să cheme Poliția: 'Să ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă omoare'

Selly

Vloggerul Selly a avut parte de momente neplăcute. Cineva i-a furat prezoanele de la mașină, iar tânărul a fost nevoit să cheme Poliția.

„Un pic mai mult vom sta în această seară, băieți. Va fi o seară mai lungă, ca să ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare, furând prezoanele de la roți. Așa că se face o anchetă, să vedem ce s-a întâmplat, totuși, că nu e normal așa ceva. Dacă la numărul de înmatriculare am crezut că e doar o glumă foarte proastă, bă, la asta cu furtul de prezoane putea să se desprindă roata, puteam să intru într-un șanț, puteam să intru în cineva, în altă persoană, Doamne ferește, să pățesc ceva eu sau altă persoană. Plus să pățească ceva mașina. Deci deja nu mai e nicio glumă, e foarte serioasă treaba și luăm toate măsurile care se impun”, a spus Selly pe Instagram, citat de B1TV, în timp ce se filma lângă mașina lui și lângă două mașini pe poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.