Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semifinalele UCL: Liverpool trebuie să fie pregătită să sufere în meciul cu Villarreal

Radu Pop
www.digisport.ro
Liverpool

"Trebuie să fim pregătiţi să suferim" în meciul de marţi cu Villarreal din manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei engleze de fotbal Liverpool, Juergen Klopp, citat de AFP.

Întrebat dacă partea cea mai grea a fost făcută în tur, când echipa lui s-a impus cu 2-0 pe Anfield, Klopp a răspuns: "Când eram mai tânăr întrebarea asta m-ar fi enervat. Sigur că nu. Ştim că suntem doar la pauză. Trebuie să nu ţinem cont de rezultatul din tur (...) Vrem să mergem acolo ştiind că vor da totul. Va fi greu, dar e cât se poate de normal, e o semifinală de Liga Campionilor, nu ne-am aşteptat niciodată să fie uşor. Am jucat bine în tur şi ar bine să facem un meci bun şi acolo."

"Această semifinală este cel mai important meci pentru noi, indiferent de ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni sau de ce se va întâmpla în următoarele. Nu se ştie niciodată dacă vom juca o semifinală şi dacă vom avea o nouă ocazie să ne calificăm în finală. Avem o echipă excepţională, dar nimic nu e garantat, e nevoie de noroc uneori (...) Ne-am dorit cu adevărat să ajungem unde suntem, iar acum vrem să fim în finală, însă dacă Villarreal e mai bună ca noi şi se califică, felicitări", a spus Klopp.

"Noi n-am câştigat aceste meciuri din întâmplare, apărându-ne cu toată echipa şi aşteptând nişte contraatacuri. Am încercat să jucăm aşa cum facem mereu şi va trebui să facem din nou asta. Trebuie să fim pregătiţi să suferim şi sunt momente când va trebui să ne apărăm, asta e sigur, dar nu va fi abordarea generală (...) Maturitatea şi experienţa sunt foarte importante, dar nu sunt singurii factori decisivi. (...) Va trebui să facem un meci de cel mai înalt nivel, fiindcă vor veni peste noi, vor presa sus, vor juca mult mai mult decât i-am lăsat noi s-o facă în tur. Sunt destul de sigur că Unai va fi făcut câteva mici modificări ca să se adapteze rapid stilului nostru, aşa că va fi interesant", a adăugat germanul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.