Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semifinalele UCL: Villarreal întâlneşte "cea mai bună echipă a lui Liverpool din ultimii ani"

champions league

Villarreal întâlneşte "cea mai bună echipă a lui Liverpool din ultimii ani", a declarat antrenorul formaţiei spaniole, Unai Emery, citat de EFE înaintea meciului de miercuri de pe Anfield, semifinala tur a Ligii Campionilor la fotbal.

Nivelul arătat în acest sezon de echipa engleză este cel mai bun din ultimii ani, astfel că Villarreal va trebui să facă două meciuri perfecte pentru a se califica, a estimat Emery în conferinţa de presă dinaintea partidei tur.

În opinia sa, vitezei şi intensităţii care au caracterizat-o pe Liverpool în primii ani ai lui Juergen Klopp i s-a adăugat acum jocul combinativ, echipa engleză fiind mult mai completă.

"Liverpool are acum o versiune actualizată şi îmbunătăţită, unii jucători ating excelenţa, este o echipă care acoperă bine spaţiile, cu o mare intensitate pentru a recupera mingea, iar acum are jucători combinativi", ca Thiago, Mane şi Luis Diaz, a spus antrenorul "Submarinului galben".

"Suntem în cel mai bun moment pentru Liverpool, îmi amintesc când în 2016 am jucat acea finală de Europa League cu Sevilla, iar acum, în 2022, este o echipă care a crescut graţie răbdării şi calităţii de lider a antrenorului său, este un Liverpool pe măsura antrenorului său, cu un zâmbet, cu bucurie, cu energie", a adăugat el.

Emery a recunoscut că în semifinale Villarreal nu mai beneficiază de factorul surpriză care a ajutat-o să le elimine pe Juventus Torino şi Bayern Munchen.

În altă ordine de idei, tehnicianul a indicat că Gerard Moreno şi Yeremy Pino nu sunt refăcuţi pentru meciul de miercuri, în timp ce Francis Coquelin este disponibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.