Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seminţele de dovleac, indicate pentru o imunitate de fier în această toamnă

safebee.com
seminte dovleac

Dacă vremea schimbătoare este responsabilă pentru răceala de sezon, încearcă s-o tratezi cu ajutorul leacurilor naturiste! Unul dintre cele mai indicate este cel cu semințe de dovleac. Acum este perioada în care organismul este expus la tot felul de viroze, răceli și afecțiuni mai ales la nivelul căilor respiratori.

Dacă vrei să combați aceste afecțiuni de sezon, indicat ar fi să apelezi la puterea tratamentelor naturiste, și cele mai indicate ingrediente naturale sunt bineînțeles mierea și semințele de dovleac, scrie Click.ro.

Cunoscută pentru faptul că este un antiinflamator natural, mierea este benefică pentru a înlătura afecțiunile ce pot să apară la nivelul gâtului mai ales.

De aceste calități se bucură și semințele de dovleac cu specificarea că acestea au un conținut ridicat de vitamine, în special vitamina E și A, doi dintre cei mai puternici antioxidanți, benefice pentru imunitatea ta.

Datorită cantității mari de magneziu conținută de semințele de dovleac, acestea sunt indicate a fi consumate pentru a te bucura de o inimă sănătoasă, ajutând la menținerea tensiunii arteriale în valori normale și la prevenirea accidentelor cardiovasculare.

Citeşte şi: 'Floarea nemuririi' tratează zeci de afecțiuni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.