Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semn că viața revine la normal în Germania: Bundesliga permite până la 25.000 spectatori pe stadioane din luna martie

stiripesurse.ro
suporteri tribune

Cluburile sportive, inclusiv cele de fotbal din prin ligă germană (Bundesliga), vor putea primi un număr semnificativ de spectatori pe stadioane începând cu luna martie, după ce guvernul federal şi cele regionale au aprobat măsuri de relaxare a restricţiilor contra pandemiei de coronavirus, transmite DPA, relatează Agerpres.

În urma unei reuniuni defăşurate miercuri, autorităţile germane au confirmat propunerea de a permite până la 25.000 de spectatori pe stadioane în competiţiile în aer liber, adică utilizarea a 75% din capacitatea arenelor, în timp ce sălile pot folosi 60% din capacitatea lor şi pot primi până la 6.000 de spectatori.

Noile măsuri de relaxare intră în vigoare din 4 martie, dar nu este clar ce modificări vor fi aduse în sport la următorul pas din 20 martie, când toate măsurile restrictive de ''impact profund'' vor fi înlăturate.

Nu s-au oferit garanţii că din 20 martie stadioanele vor putea primi spectatori la capacitate maximă, măsură de care ar putea beneficia amicalul Germania - Israel de la Sinsheim (26 martie).

În prezent, cluburile din Bundesliga permit maximum 10.000 de spectatori în tribune, dar există şi anumite excepţii în funcţie de politicile landurilor. În Bavaria, de exemplu, cluburi ca Bayern Munchen pot avea până la 15.000 de fani la meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.