Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de alarmă din Spitalul Victor Babeș: 'Vin tot mai mulți pacienți, e ca la început'

victor babes

După Institutul 'Matei Balș', a venit rândul Spitalului 'Victor Babeș' să fie asaltat de bolnavi de coronavirus.

„Ne-am apropiat de capacitatea maximă ca număr de pacienți. Numărul de cazuri în comunitate e din ce în ce mai mare, numărul de cazuri din diverse focare e din ce în ce mai mare, iar asta duce la creșterea numărului de pacienți spitalizați. În curând vom depăși capacitatea maximă. Nu mai putem acoperi ritmul internare-externare. Numărul celor care vin e din ce în ce mai mare decât al celor pe care îi externăm.

Sunt câteva zeci de persoane zilnic. Trendul numărului de pacienți internați e crescător. Numărul actual de pacienți e ca în vremurile de la începutul pandemiei. Trebuie să realizăm că acest număr de persoane infectate este cauzat de lăsarea jos a gărzii, nu se mai respectă regulile de bază, dacă din ce în ce mai mulți nu le respectă, rezultatul se vede.

E un număr constant crescător de oameni care vin, ar trebui să dea de gândit pentru a lua măsuri de responsabilitate individuală. Să respectăm regulile pe care le tot recităm de milioane de ori de când a început această pandemie, să nu le considerăm derizorii!”, a spus la Digi24 medicul Simin Aysel Florescu, de la Spitalului 'Victor Babeș'.

CITEȘTE ȘI: BREAKING - Comisia de la Veneţia a respins cererea Guvernului: Tudorel Toader rămâne membru titular (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.