Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de forță dat de Mihai Chirica în Primăria Iași

Radu Pop
mihai chirica primaria iasi

După ce a scăpat de controlul judiciar impus de DNA, procedura care-l împiedica să-și exercite toate atribuțiile de primar, edilul ieșean Mihai Chirica a dat un semnal de forță.

Primarul a spus că urmează o schimbare de macaz: conduita sa politică va intra „pe un făgaș mult mai echilibrat, mult mai apropiat de înțelepciune” față de adversarii politici.

Scăpat de măsura preventivă, Chirica s-a dus direct în ședința de Consiliu Local a Primăriei Iași, cu tricolorul pe el.

Primarul şi-a pus eşarfa tricoloră, el spunându-le consilierilor locali: "Scuzaţi întârzierea, a fost nevoie şi de acest exerciţiu". Edilul a afirmat că a venit să susţină bugetul Iaşiului, apoi a început să răspundă la interpelările consilierilor pe amendamentele depuse la buget.

Consilierul USR Răzvan Timofciuc a declarat, în şedinţă, că a crezut că Mihai Chirica a venit la reuniune pentru a-şi anunţa demisia din funcţia de primar. "A ţinut neapărat să-l vedem cu eşarfa tricoloră. Credeam că a venit să-şi anunţe demisia. E cea mai onorabilă cale. Aţi pus oraşul într-o situaţie grea", a adăugat Timofciuc, fără ca Mihai Chirica să facă vreun comentariu.

Chirica a spus că a primit „o gură de oxigen”. „Practic am intrat în deplinătatea tuturor atribuțiilor pe care le am în calitate de primar al municipiului Iași”, a spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.