Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal european! Udrea, Macovei si Kelemen, fortati de PPE sa il sustina pe Iohannis

ue

Primul semnal european important dupa alegerile prezidentiale de duminica vine din partea presedintelui PPE Joseph Daul. In urma declaratiilor sale, Elena Udrea (PMP), Monica Macovei si Kelemen Hunor (UDMR) par a se vedea fortati sa il sustina pe Klaus Iohannis, prin calitatea lor comuna de mebri PPE.

"In primul rand veau sa ii felicit pe toti candidatii de centru dreapta din Romania pentru rezultatele obtinute in primul tur al al alegerilor prezidentiale, care au avut loc ieri. In urma rezultatelor le cer cu tarie tuturor membrilor PPE din Romania sa il sustina pe Klaus Iohannis in perioada care urmeaza pana la votul decisiv din 16 noiembrie", a precizat Joseph Daul, presedintele PPE.

Joseph Daul l-a felicitat pe Iohannis pentru rezultatele obtinute, l-a asigurat de sustinerea sa si se declara increzator in succesul acestuia. El i-a felicitat totodata si pe ceilalti candidati PPE - Elena Udrea, Monica Macovei si Kelemen Hunor.

"Rezultatele de ieri arata ca domnul Klaus Iohannis este un candidat puternic si competitiv si ca are o baza solida pentru a obtine un succes la votul care va avea loc peste doua saptamani. In felicit pe Klaus Iohannis pentru rezultatul obtinut ieri si ii ofer sustinerea mea totala in vederea votului final.

 

De asemenea apreciez şi rezultatele obţinute de ceilalţi candidaţi ai PPE —Elena Udrea de la Partidul Mişcarea Populară, Monica Macovei candidat independent şi Hunor Kelemen de la Uniunea Democratică a Maghiarilor din România", spus Joseph Daul.

Presedintele PPE le cere alegatorilor de centru dreapta sa il sustina pe Iohannis, sa se mobilizeze la vot, iar candidatului ACL ii cere sa sustina temele si problemele ridicate de ceilalti candidati PPE in campania electorala.

 

"Reiterez importanța mobilizării alegătorilor de centru-dreapta atât în România cât și în străinătate pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis. De asemenea este crucial ca problemele ridicate de către candidații celorlalte partide membre PPE să fie abordate de către Klaus Iohannis în etapa finală a acestor alegeri. Valorile pentru care Klaus Iohannis și partidele noastre membre s-au luptat în această campanie sunt comune pentru toți membrii familiei noastre politice și trebuie să avem grijă ca toate aceste valori să meargă mai departe. Partidele membre PPE din România, PDL, PNL, PMP, UDMR și PNȚCD - partidele de centru - dreapta trebuie să rămână unite dacă vrem să câştigăm pe 16 noiembrie", a conchis Joseph Daul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.