Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal pentru Guvern din ALDE: 'Nu sunt bani pentru pensii, pentru alocaţii, dar cu toate acestea sunt bani pentru anticipate?'

ALDE
ALDE sigla

Anunţul lui Ludovic Orban cu privire la alocaţii şi chiar la pensii stârneşte nemulţumire în ALDE, partid care a votat învestirea Guvernului Orban. Tudor Ionescu, consilier general în Capitală, consideră că argumentele liberalilor "scârţîie".

"Un lucru nu mi-e clar în privința dorinței #PNL de a face anticipate. Auzim reprezentanții din #guvern că spun constant: nu sunt bani pentru pensii, pentru alocații, dar cu toate acestea sunt bani pentru #anticipate? Undeva argumentele lor cam scârțâie", scrie Tudor Ionescu pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, într-un interviu pentru Hotnews, că nu e 100% sigur că pensiile vor crește cu 40% de la 1 septembrie, deși, în prezent, sunt prevăzuți bani la buget pentru majorări.

„Nu e 100%  ( că vor crește pensiile de la 1 septembrie n.r.)  Banii sunt prevăzuți în buget. Depinde de cum evoluează economia. De cum evoluează încăsările bugetare. În momentul în care iei o decizie să crești o pensie,  un salariu, astea sunt chetluieli obligatorii.  După majorare trebuie să ai extrem de multă precauție în luare acestor decizii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.