Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEMNALUL de ALARMĂ tras de OMS: infectările cu coronavirus BUBUIE în Europa, în plină campanie de vaccinare

Pinterest
coronavirus

Cazurile de Covid sunt într-o nouă creştere în Europa, după şase săptămâni de declin, avertizează OMS. Săptămâna trecută, noile cazuri în Europa au crescut cu 9%, până la puţin peste un milion.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) constată o reapariție a cazurilor de Covid-19 în Europa Centrală și de Est, precum și o creștere a noilor cazuri în mai multe țări din Europa de Vest, a declarat joi directorul OMS pentru Europa, Hans Kluge, conform Reuters.

Citește și: OPERAȚIUNE MONSTRU: mascații au descins în SPITALE și cabinele medicale din 17 județe și București

Se constată o presiune continuă asupra spitalelor și a angajaților din domeniul sănătății, iar la peste un an de la pandemie sistemele de sănătate nu ar trebui să se afle în această situație, a spus Hans Kluge, coronavirus.

Creșterea cazurilor în Europa vine după șase săptămâni de declin. Săptămâna trecută, noile cazuri în Europa au crescut cu 9%, până la puţin peste un milion.

„Europenii trebuie să se întoarcă la elementele de bază”, a afirmat Hans Kluge. E nevoie de atenție sporită la noile tulpini, testare îmbunătățită și urmărirea contactelor, concentrare mai puternică asupra prevenirii și controlului altor boli, măsuri de combatere a „oboselii pandemice”, relaxare treptată a restricțiilor, pe bază de dovezi, și accelerarea vaccinării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.