Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEMNALUL lui Victor Ponta pentru Liviu Dragnea: 'Când am făcut miting pentru cel din Argeș, a primit o pedeapsă mai mare'

facebook.com
Dragnea Ponta

PSD pregătește mitinguri de amploare în marile orașe, din cauza a ceea ce social-democrații numesc ”statul paralel”. Totul a plecat după ce Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală într-un nou dosar de corupție de DNA, iar liderii PSD au decis să scoată lumea în stradă.

Victor Ponta, fost președinte al PSD, îi avertizează pe foștii săi colegi. El le aduce aminte de un mining de susținere pentru fostul baron de Argeș, Constantin Nicolescu, în 2011, când era șef al CJ, și care s-a ales cu o pedeapsă de mulți ani de pușcărie, 8 mai exact. Ponta îl avertizează, voalat, pe Dragnea, că ar putea avea soarta lui Nicolescu dacă scoate lumea în stradă.

”Eu am experiențe neplăcute cu mitingurile PSD. Îmi aduc aminte cu Nicolescu, de la Argeș, când am fost acolo și l-am susținut. Apoi, a primit o pedeapsă uriașă. Poate dacă nu ne duceam, nu primea acea pedeapsă. Apoi, a fost cel de pe stadion, când am pierdut algerile. Pe baza propriei experiențe, nu prea am încredere în mitingurile PSD.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Citește și: Discuții inedite în cadrul ședinței de la Băile Herculane: Ce se întâmplă cu salariile și pensiile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.